Exposició 10 anys El Cubell

Exposició 10 anys El Cubell

Reunirem en una exposició els moments més significatius dels 10 anys que celebrem aquest 2014 – La inauguració servirà per presentar l’espot del Cerkabirra’14. Inaugurem aquest mes d’abril una exposició al Centre Social. La part principal de la mostra seran imatges dels actes organitzats al llarg d’aquesta dècada, que s’alternaran amb cartells, samarretes i elements de marxandatge. Tot plegat, en un recorregut cronològic i temàtic on no hi faltarà el gegantó Llúpol Quintet, que a dia d’avui s’ha convertit en tota una icona d’el Cubell. Els concerts de la Mota Festival, el carnaval, el Cerkabirra, els dinars populars i tornejos esportius són alguns dels actes que s’hi podran trobar. No hi faltarà, tampoc, un recull dels actes que s’estan fent de forma especial aquest 2014 per celebrar els 10 anys. La inauguració serà el dimarts 8 d’abril a les 19.30h al Centre Social, si bé la mostra estarà exposada fins el dia 30 d’abril.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s