Carnaval Cubelles 2014

Carnaval de Cubelles 2014 amb El Cubell! Viaje con nosotros si quiere gozar! Els guiris ens visiten al Penedret Marítim amb el trenet turístic! Un any més vam posar la nota satírica al carnaval de Cubelles. Aquest cop fent una paròdia de la marca de turisme de Cubelles i Cunit: El Penedès Marítim. Visca el sentit de l’humor i les ganes de passar-ho bé! Gran èxit de participació amb 80 guiris!

“Com és habitual, el carnaval de Cubelles va tornar a combinar els grups i carrosses de lluïment, que segueixen sent majoritaris, amb el que fan una interpretació satírica de la societat en general i de la cubellenca en particular. Un d’aquests va ser, una vegada més, el grup de joves El Cubell que porten un parell de setmanes difonent la campanya “Penedret Marítim”, en contraposició a la denominació territorial adoptada per Cubelles i Cunit, el Penedès Marítim. Els joves cubellencs van desfilar amb un trenet turístic, com el que aquest estiu va triomfar a Cubelles, i vestits de ‘guiris’ Fragment de la notícia de l’Eix Diari.

Per veure més fotografies cliqueu aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s