1a Caminada popular a Puig de Tiula amb camisa lletja

Dins els actes de celebració dels 10 anys del Cubell presentem la primera (i esperem que no sigui l’última) Caminada a Puig de Tiula amb camisa lletja. Dissabte 22 de maç a les 9.30 h a la plaça de la Vila. No cal inscripció! Esmorzar popular al cim (cal portar esmorzar i beguda). 1er Premi a la camisa més lletja! I al finalitzar, vermut al Celler del Porró.Runners, no és una cursa, és una caminada per passar el dia i no regalem samarreta tècnica. Tot bon cubellenc/a va a Puig de Tiula de tant en tant. Ara està de moda, els dissabtes sembla la rambla!

2014_elcubell_caminada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s